The ice box is melting ;;)

sâmbătă, 6 februarie 2010

Mai stiti melodia aia de la Omarion-Ice box?
"I got this ice box where my heart used to be.."
Now guess what? The ice box has melt.
Nu ma asteptam...dar uite ca asa e.Cele mai bune lucruri ti se intampla atunci cand te astepti mai putin, si totul se intampla cu un anume motiv.
Am invatat ca dragostea produce dependenta.Da. Exact ca un drog.Defapt...e chiar un drog.
Sa o luam pe rand. Esti la inceput.Dragostea nu exista inca. E vb doar de o atractie reciproca.Ii esti draga, ti-e drag.Va simtiti bine unul in compania celuilalt.E doar o chestie adiacenta faptul ca ai prieten/a.Tu iti vezi de viata ta, dar iti faci zilnic timp pentru persoana respectiva.Iti faci timp nu pt ca ar fi o obligatie, ci pentru ca ... iti place.Iti amintesti de cateva ori pe zi de ea...in rest iti vezi de activitatile cotidiene.
Dupa o perioada... te obisnuiesti cu iubita/ul.Incepe sa intre in rutina ta de zi cu zi. Vorbiti foarte des, va vedeti foarte des...incepi sa simti ca ai putea sa iti traiesti viata alaturi de pers respectiva.Iti doresti sa o ai aproape, sa te trezesti langa ea, sa o protejezi, iubesti, alinti etc. Ajungi sa te gandesti intruna la ea.Daca cumva te certi cu ea...te simti aiurea toata ziua.Iti e extrem de greu sa iti iei gandul de la ea.Daca acuma nu te cauta...incepi sa te alarmezi..gandindu-te ca a patit ceva.Deja dependenta de acea persoana se face simtita.Nu mai sti sa faci nimic fara ea.Te simti cu un membru amputat.Orice vezi/auzi iti aminteste de ea.Nu mai poti sa mergi nicaieri pentru ca fiecare loc in care ajungi e "marcat" de ea.
Lipsa ei te baga in sevraj.Ajungi in stadiul in care ai face orice pt ea.Orice pentru a o avea.Te injosesti,iti calci toata demnitatea in pricioare pt dragoste.

Dragostea e extrem de periculoasa...dar totodata...singura care te face sa simti adevarata valoarea si frumusete a vietii.

0 comentarii: