The box with memories

joi, 10 decembrie 2009

De ce uneori iti doresti din tot sufletul sa pui toate amintirile intr-o cutiuta, sa o inchizi...si sa o faci pierduta pe undeva prin casa?De ce de cele mai multe ori cand iti doresti chestia asta...parca cutiuta e mult prea plina,incat nu se poate inchide.Degeaba incerci sa iti lasi toata forta pe ea si sa o inchizi.Nu reusesti.Amintirile sunt mult mai puternice decat iti imaginai.Ele ies din cutiuta in care doreai sa le inchizi si te invaluiesc, jucandu-se cu tine.Acele amintiri te fac uneori sa iti pierzi mintile, cu toate ca esti o persoana extrem de rationala si realista.
Ce faci in momentul respectiv?Disimulezi.Disimularea e cea mai buna arma pe care o poti avea impotriva amintirilor.Zambeste mereu,umple-ti programul in ultimul hal,astfel incat sa nu le dai ocazia amintirilor sa te cuprinda.Acestea te ataca doar ca esti singur.Amintirile latente reusesc mereu sa iti futa chiar si ziua ce pare perfecta.Dar, cine te opreste sa iti faci ziua atat de bine incadrata in "perfectiune" incat nici chiar ele sa nu ti-o poata strica? Nimeni nu te opreste! Do what makes you happy!Zambeste in fiecare dimineata.E de-a dreptu funny sa iti vezi muianu adormit zambindu-ti din oglinda :))Parca iti face ziua mai vesela.Nu lasa micile bucurii ale vietii sa treaca pe langa tine, fara ca tu sa le observi.
Zambeste in fieare seara inainte de a-ti inchide ochisorii.Gandeste-te la ceva frumos,ureaza noapte buna stelelor si lunii,dupa care lasa-te furat de mos Ene.
Cat despre cutiuta cu amintiri....nu-ti face prea mari griji.Cu timpul vei gasi o cutiuta si mai mare in care sa incapa toate amintirile respective.Ba chiar mai mult: unele amintiri nesemnificative se vor pierde prin cutie.Vor fi de negasit.

0 comentarii: