Vacantza! :X

vineri, 19 decembrie 2008

Si in sfarsit a venit vacantza! Finnalllyy!Credeam ca nu se mai termina odata scoala pt anul 2008.

Dragutzii de noi ne-am facut azi cadouri intre noi...ca doar ne-a cuprins si pe noi spiritul Craciunului....chiar daca unii considera ca spiritul Craciunului te cuprinde doar daca ai sala de clasa impodobita cu beteala, brad, globuri si beculetze.

Eu am primit de la Andreea A. un mos din...ceramica...sau ceva de genu`....si ciocolata cu brandy :>....iar la Raul i-am facut cadou o esarfa de-aia emo.Ca am vazut ca i-a placut esarfa lui Mark...si m-am gandit ca ar vrea si el una. A....si i-am luat si cartofi de la Seven :)) ca stiu ca in general e fomist :D

Dupa ore am fost cu iubita mea Andra pulii in Mec :X ...ca intotdeauna :)). Mi-a fost dor de ea.Si da...fraiero...te-am vazut...si nu te mai holba asa la mine ca ma deochi :)).Am sughitat intruna dupaia.

Siiiii....ce`mi mai klumea decat sa nu mergi maine la scoala? ;x;x Ca defapt de la asta am pornit....ca deja a venit vacantza pt ca maine nu ma mai trezesc la ora 7 ca sa iau tramvaiul...sa ajung pe 8 la scoala.Nu-nu.Maine dorm pana nu mai pot.

0 comentarii: