Casuta minunata =))

vineri, 28 noiembrie 2008

Si uite ca e gata si saptamana asta de scoala :D:D A trecut destul de repede.Cel putin ziua de azi a trecut ft repede.Cand sa ies din casa...ma uit la telefon sa vad cat e ceasu ....si hopa...mesaj de la Nasty "Hai nu mergem la ora...si mergem in Venetia la o cafa".Suuuuper ;x;x Si cand ne punem noi la vorbit...nu ne ajunge o ora:)) stam 2.

Pornim din Venetia si cand sa luam coltzu` spre scoala...pe marginea trotuarului...unde incepea iarba...eu si Nasty :
Moni & Nasty: Zapadaaaaaa!!!
Ne aplecam sa punem mana pe zapada noastra =)))
Cand colo....era spuma=))) Si-o fi spalat careva masina pe acolo. Sper ca nu ne-a vazut nimeni =)) cum mergeam noi cu mainile de spuma =))

Cand ajungem in clasa aflam ca nu ne`a pus absente la nicio ora . Urmatoarea ora era ed fizica....une m`am facut ca joc si eu un pic volei...dupa care ora de romana in care m`am batut cu Nasty...violenta mea colega de banca (sa iti fie rusine...violent`o). Bataia continua si in ora de engleza...dupa care aveam dirigentie. De la dirigentie trebuia sa plec sa ma intalnesc cu Andra...care venea de la tuns...darrr ea nu a mai putut nu stiu de ce. Deci am stat la ora. Dupa scoala am mers cu Sime si Teo la Mc sa mancam.


Azi trebuia sa mergem pana in Episcopia sa vedem ceva...casa...de inchiriat pt rev. Cand am iesit de la Mec ne-am dus sa ne cumparam bilete de autobus si am mers pe jos pana la gara. Pe drum Teo s-a suparat pe mine...da o sa ii treaca lui :D.
Trecem pe langa gara unde ne intalnim cu Valy ce mergea in excursie....n-avea el treaba. Asteptam autobusu ce mergea ca un tractor (adica brutal) si ajungem intr-un final teferi in Episcopia. Asta dupa ce am coborat cu o statie mai in fatza decat trebuia.
Si ajungem noi in "Casuta minunata" (nu aia de copii retardati & orfani) in care vroiam noi sa ne tzinem Revelionul. La parterul casei era un bar...unde vodka era 1 leu 100 ml :)). Betivi de-aia...notorii si o chelnerita de treaba. Vine patroana sa ne duca sa vedem camerele.Erau 3 camere..cu paturi din fier ruginit si saltele ponosite. In fiecare camera aveai un dulapior ...pe care era pus un televizor.Vechi.Nu cred ca mergea.In camera nu aveai loc sa te misti aproape deloc.Incapeau 2 persoane una langa alta...stand in picioare si nemiscandu`se. Deci totul era....SUPER...not!!Inventam noi o poveste cum ca...avem niste prieteni din Cluj ce vor sa vina la noi de Rev...sa tinem un chef undeva...dar noi le cautam loc de cazare.Iar daca nu vom gasi...vrem sa tinem chefu acolo. Tipa ne zice ca...nu stie daca se poate pt ca ea cu sotzul locuieste acolo..si o sa fie dezastru...nu va putea sta linistita din cauza galagiei.
Dupa ce vorbeste cu sotul ei ne spune ca putem da chef acolo...si daca vrem putem inchiria si barul.Dar consumatia trebuie facuta de la ei...+ sa platim sala ce arata deplorabil. Ne-am luat si ne-am dus cat am putut de repede de-acolo.Groaznic. Chiar si chelnerita era de parerea asta.
Si finnaly...am ajuns si eu acasa.

0 comentarii: